Στο kosmimata4u.gr πραγματοποιούμε αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της.

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει της τη γρήγορη παράδοση των προϊόντων της, το kosmimata4u.gr συνεργάζεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Την ταχύτερη μεταφορική σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μετά τις αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 55 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα, για παραγγελίες των 55 ευρώ και κατω, είναι 4 ευρώ.

Αποστολές για Κύπρο

Για Κύπρο η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες μέρες. Η αποστολή πραγματοποιείται από τα ΕΛΤΑ και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 55 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο για παραγγελίες των 55 ευρώ και κάτω, είναι 4 ευρώ.

Με την περάτωση της παραγγελίας, αν το ζητήσετε, το Athens-watch.gr αποστέλλει e-mail με τον κωδικό της αποστολής στην Γενική Ταχυδρομική.

Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος συνεπάγεται και την πλήρη αποδοχή των πιο κάτω όρων. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους παρακαλώ αποφύγετε την χρήση του καταστήματος .

Η εταιρεία Σταθόπουλος Ρολόι – Κόσμημα Ο.Ε. που είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του παρόντος δικτυακού τόπου, κατέχει όλα τα πνευματικά του δικαιώματα και δεν τα παραχωρεί, πωλεί η ενοικιάζει. Επίσης απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου. Στο σύνολο του η τμηματικά για εμπορική η άλλη χρήση χωρίς την προηγούμενη άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας (μέσω του νόμιμου εκπροσώπου).

Η εταιρεία Σταθόπουλος Ρολόι – Κόσμημα Ο.Ε ακολουθεί και εφαρμόζει τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Όπως ακριβώς προβλέπονται από το Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο (Προεδρικό Διάταγμα υπ’αριθ. 131/2003. Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην εσωτερική αγορά).